SYREO – Sebeobrana pro děti ZŠ

SYREO – Sebeobrana pro děti ZŠ

Sebeobrana pro děti je zcela odlišný pojem, než jsou běžná bojová umění. Dítě se nenaučí bránit proti opravdovým hrozbám v kurzech bojových umění, a proto je potřeba se zaměřit skutečně na aktuální hrozby a naučit vaše dítě jak v těchto situacích jednat.

Sebeobrana pro děti je v dnešní době velmi aktuální téma. Když se podíváte na zprávy, velice často se nějaké dítě pohřešuje, je okradeno, stane se obětí šikany nebo přímo stalkingu.

Co ale já osobně nedokážu pochopit je, že rodiče přihlásí své osmileté dítě do kurzu bojového umění a myslí si, že mají vystaráno. Bohužel, takové smýšlení v žádném případě nemá nic společného s realitou. K tomu je potřeba celý komplexní systém

A proto je tu SYREO – systém reálné obrany

Co uděláte, když se stanete obětí šikany? Co uděláte, když Vás přepadne násilník? Co uděláte, když budete v ohrožení? Co uděláte, když nebude úniku? Co uděláte, když se stanete obětí únosu? Víte, jak se bránit?

Nebuďte slabí! Nebuďte zranitelní! Nebuďte obětí! Naučte se bránit!

SYREO Vás naučí jak na to!

Náplní programu SYREO – Sebeobrany pro děti ZŠ je výuka technik sebeobrany, přizpůsobených dětem, jejich fyzickým predispozicím a především situacím typickým pro napadení dětí. Naučíme vás však nejen sebeobranu v těchto modelových situacích, ale též základy sebeobrany obecné, navíc vám ukážeme jak opravdu zvládat krizové situace, jak nepodléhat strachu, jak odolat nátlaku či jak odhalit možné agresory a následně eliminovat hrozbu. Naučíme vás zásady prevence konfliktů a modely jejich aplikace. Též Vás naučíme správné strategii, postupům a správnému myšlení a chování v před konfliktní, konfliktní a po konfliktní fázi.

Program je určen pro všechny děti bez rozdílu věku a fyzických dispozic. Techniky SYREO -sebeobrany pro děti, dokáže použít skutečně každý. Každý se může naučit jak zvládat modelové situace.

Proč být dál obětí? Proč mít dál strach? Chcete mít na výběr?